Om Nero Kickboxing og Romerike Boksegruppe

Nero Kickboxing. Romerikes eldste boksing og kickboxingklubb startet i 1992.

Mange kjenner navnet Nerokibo som vi brukte tidligere.

Før det igjen, var vi Romerike kickboxing og Romerike bokseklubb.

Vi er en idrettsklubb som er medlem i Norges idrettsforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Bokseforbund.

Kickboxing og boksing er som alle andre kampsporter der fullkontakt er mulig, underlagt Norske lover og regler, og er de eneste som lovlig kan arrangere kamper av denne type, der knockout er mulig. Andre sporter må reise ut av Norge, eller arrangere stevner med redusert kraft i slag og spark.

I kickboxing er det flere grener, alt fra nullkontakt og lettkontakt,til fullkontakt. Se hjemmesiden til forbundet.

I kickbokseforbundets regi kan vi i Norge, delta i 4 Norgescupstevner og NM, samt internasjonale stevner.

I boksing er det også flere stevner og NM. På østlandet er det mange rekruttstevner for de unge og ferske. 8-10 stevner hvert år.

Våre medlemmer.

De fleste i klubben trener på mosjonistnivå, og vi har også en gruppe aktive utøvere som deltar i boksing, kickboxing eller i begge deler

Vi satser på å ha et godt miljø, og har god spredning på medlemmene.                      Det er gutter og jenter i alle aldre og fasonger på partiene.

På nybegynnerpartiene, trener alle i fellesskap.

Vi har også aktiviteter og sammenkomster som rent sosialt hvert år. En blir da bedre kjent og styrker samholdet.

Trening skal også være gøy, ikke bare slit og svette.

Organisasjon

Vi er en ideell organisasjon/idrettslag, registrert i foretaksregisteret, Akershus idrettskrets, Norges idrettsforbund, Norges Kickbokseforbund, Norges bokseforbund, og WAKO.

Ingen får lønn for å være trener eller sitte i styret.Alle her gjør jobben fordi de er oppriktig interessert i kickboksing/boksing.

Pr. desember 2017, har 7 av våre 9 trenere, vært aktive fightere i boksing, kickboksing eller begge deler. Vi snakker kun fullkontakt.

Våre utøvere blir sponset i stor grad når vi er ute å reiser.