Romerike boksegruppe - Romerike bokseklubb


Romerike bokseklubb ble startet på Strømmen på 80 tallet. Sandbekkhallen ble Romerike bokseklubb sitt første tilholdssted . 

Romerike bokseklubb hadde flere dyktige trenere, blant annet Birger Olsen, en legende i Norsk boksing. 

                                                             Kickboxing og Romerike bokseklubb

Kickboxing ble etter hvert populært, og Romerike bokseklubb samarbeidet med kickboxing interesserte, som startet Nedre Romerike Kickboxingklubb, tidlig kjent som Nerokibo. I dag Nero Kickboxing.

Romerike bokseklubb og Nedre Romerike Kickboxingklubb ble større, og flyttet til lokaler på Strømmen storsenter, og senere til lokaler på Gamleveien, og noen  år i Vestbygata 55 på Lillestrøm.

Romerike bokseklubb og Nedre Romerike Kickboxingklubb ble slått sammen.    Navnet ble endret fra Romerike bokseklubb til Romerike boksegruppe. Romerike bokseklubb ble da en gruppe i en fleridrettsklubb, med felles styre og regnskap.


I dag er vi i de beste lokaler noensinne, i Vassøyholtet på Strømmen. Der har vi en hovedsal på 200 kvm, hvor vi har en boksering midt i lokalet, som har godkjente mål hvor vi kan arrangere kamper i boksing og kickboxing. Det er inne i fjellet, og har luftrenseanlegg, som gir den beste luft, sommer som vinter.

Vi har eget styrke og kondisjonsgym, som er gratis for alle medlemmer, samt for foreldre, eller partnere som blir støttemedlem i klubben. 18-års grense eller følge av foresatte.  Støttemedlemskap er kr.100.- pr. år